Sondazhi ndërkombëtar dridh Kosovën: Ja kush do të jetë Kryeminister i ardhëshem

Avdullah Hoti, Ramush Haradinaj dhe Albin Kurti. Kompania hulumtuese gjermane SDR ka kryer një sondazh për zgjedhjet në Kosovë. Në pyetjen drejtuar të anketuarve se “Cilin nga kandidatët për kryeministër e konsideroni si të ndershëm dhe të besueshëm?”,sipas këtij sondazhi del se Avdullah Hoti konsiderohet më i ndershmi dhe më besueshmi me 27.30% respektivisht 30.12%,i dyti është Albin Kurti me 25.30% dhe 24.10%,ndërsa i treti është Ramush Haradinaj me 21.90% dhe 19.10%. Ndërsa në pyetjen se ‘Kush mendoni që do të jetë Kryeministri i ardhshëm i Kosovës’,i pari është Avdullah…

Read More

Kapen mes vete Shefqet Krasniqi dhe Burdushi (VIDEO)

Hoxha Shefqet Krasniqi i cili nuk lë gjë pa komentuar,ka komentuar edhe për Burdushin . Ai ka thënë se Burdushi është një shejtan, shkruan Botapress. Ai thotë që mua më vjen keq vetëm me ja përmen emrin ai thotë që është një shejtan I gjallë. Ai sipas Shefqet Krasniqit manipulon me të sëmurët dhe iu mërr pare dhe gënjen. Ai ka edhe një selam edhe për mediat që sipas tij po i bëjnë reklam “Të këqinjëve”,shkruan Botapress. Për më shumë shikojeni videon se si flet Shefqet Krasniqi për Burdushin./Botapress.info/

Read More

Hoxha i Preshevës: Mos bani keq se gjeni keq., zullumqarin Allahu se len rehat…

Në mars të këtij viti në një të pame ne Prishitnë fjalen e mori hoxha i Preshevës. Ai ju drejtu meshlizit me fjalet: O xhematë, o njerez, oj rini hapni syte ka po hyni e ka po dilini, me kë shoqnoheni, si po silleni , cfare vepra po bëni…se Allahu eshte Një. Mos bani keq se gjeni keq… Zullumqarin Athahu e denon, nuk e duron dot, se len rehat.. Prandaj bani mirë, e gjeni mire… ju garantoj se keni jete rehatshme, pa probleme , pa mërzia….E shfni se bota eshte…

Read More

Sonte është nata e madhe, e Israsë dhe Miraxhit

Besimtarët myslimanë në të gjithë botën festojnë sonte Natën e Israsë dhe Miraxhit. Israja është udhëtimi horizontal që Allahu ia mundësoi Pejgamberit, në një kohë të shkurtër disa sekondash. Ndërsa Miraxhi, është udhëtimi i Profetit Muhamed a.s. nga Kudsi përtej shtatë qiejve, ku komunikoi drejtpërdrejt me Allahun, Zotin Gjithësisë. Atë natë të madhe dhe të shenjtë, Krenaria e Njerëzimit do të shihte sekretet e botës së padukshme që s’mund të shihen nga syri i njeriut, ku dhe Zoti i bëri obligim myslimaneve faljen e pesë vakteve të namazit. Ky udhëtim i…

Read More