E pabesushme: Ky kengtar i njohur eshte babai i djalit te Ciljetes (FOTO)

E ka mbajtur gjithmonë larg vëmendjes së kamerave e syve kureshtarë edhe pse ai është babai i djalit të saj.
Çiljeta Xhilaga dhe amerikano-latini Thomas kanë qenë për disa vite në lidhje, një raport që ka vazhduar më së shumti në distancë. Çifti ishte njohur në Francë, por këngëtarja ka folur pak në media për historinë e tyre të dashurisë.
A ishte kjo dëshirë e Thomas? Këtë nuk e dimë, por fakt është që shfaqjet e Çiljetës me të kanë qenë të rralla, për të mos thënë inekzistente. Megjithatë, ja ku kemi një foto të tyre, të shkrepur gjatë kohës që ishin në një lidhje bashkë.

/

Te fundit