Reshje bore gjate nates, trashësia arrin deri në gjysmë metre(FOTO)

Sipas parashikimin të fundit meteorologjik dhe hidrologjik kroat në fillim të javës së ardhshme pritet të bjerë bora parë ku në disa zona do të bjerë deri në gjysmë metër e dëborës.

Të premten, bregdeti pritet të jetë mesatarisht me re, por kryesisht pa reshje. Në pjesën e parë të ditës mjegull ose retë me re dhe të ulët. Në Adriatik, ajo është e ndryshueshme me periudha diellore, dhe vetëm herë pas here në Dalmaci dhe Istria mund të shihet pak.

Klikko nrekklam per tpaar fotton

Te fundit