Lajmi që po gëzon botën : Ja kush vdiq në orën 7:00 (FOTO)

Vrasësi i ‘Moor’ Ian Brady,i cili torturoi dhe vrau pesë fëmijë sëbashku me Myra Hindley duke tronditur kombin,ka vdekur.

79-vjeçari vdiq në spitalin Ashworth, një njësi e sigurt psikiatrike në ‘Merseyside’,ku ai ishte ndaluar që nga viti 1985.
Brady, i cili u burgos në vitin 1966,varrosi katër nga viktimat e tij në varre në Manastirin e Madh,Saddleëorth Moor.
Vëllai i një prëj viktime tha se vdekja e Brady nuk do t’i jepte fund “makthit” të tyre./.
shtyp hapsiren e me pposhtme qe te hapet videoo…dhe prit 4 sekonda qe te hapet

Te fundit