LAJMI FUNDIT: …viktima të shumta në Aeroportin e Prishtinës (Video)

Të martën, më 16 shtator, KFOR’i mori pjesë në një ushtrim të përbashkët në koordinim me autoritetet vendore për të testuar procedurën emergjente që do të zbatohej në rast të ndonjë incidenti në afërsi të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës.

Sipas një njoftimi nga KFOR’i,gjatë ushtrimit,një avion me rreth 90 vetë në bord u simulua të ketë dalë jashtë pistës.Së bashku me kompaninë LIMAK,Policinë e Kosovës dhe Forcën e Sigurisë së Kosovës, KFOR’i zbarkoi asetet e veta mjekësore,tokësore dhe ajrore.

kl,iko ne rek,lam dhe prit 4 sekonda qe te hapet video…

Te fundit