Kjo eshte vajza nga Gjilani qe deshiron knaqesi ne shtrat me burra te martuar(FOTO)

Nje vajze 24 vjeqare nga Gjilani ka bere nje status interesant ne rrjetin social facebook.

Ajo ka shkruar se deshiron mardhenie me burra te martuar.

Ajo ka lene edhe numrin e telefonit dhe adresen ne facebook.

Per te pare numrin k,liko ne rek,lam dhe prit 5 sekonda …qe te kontaktosh

per te pare numrin kl,iko ne re,klam dhe prit 5 sekonda  qe te kontaktosh

Te fundit