Çdo ditë ajo e përshëndeste këtë të pastrehë, por çfarë ky lypës beri i ndryshoi jetën

Është nga ato historitë që nuk të ndodh shpesh të lexosh për to. Burri i pastrehë 77 vjeçar prej 35 vitesh shkruante poezi në rrugë, por talenti i tij kurrë nuk u vu re.
Por ditët kalonin dhe në atë rrugë ai sheh herë pas here një grua, fillojnë të miqësohen dhe çdo ditë Shala e përshëndet.
Plaku emocionohet shumë nga ajo dhe vendos t’i kushtojë asaj një poezi, të cilën ia jep të nesërmen. Shala e cila kishte në zotërim një shtëpi botuese e lexon poezinë por ngelet pa fjalë pasi ishte poezia më e bukur që ajo kishte lexuar ndonjëherë.
Ajo vendos që të botojë poezinë e këtij 77-vjeçari dhe pas kësaj e gjithë jeta e tij mori drejtim tjetër.
Prej asaj kohe ai e ka një profesion, të shkruajë poezi.
shtyp mbi hapsiren e m poshtme dhe prit 4 sekonda qe te hapet video…

Te fundit