Sapo ndodhi, Tronditet Shqiptaria, u vra djali i…(Video)

E fundit:Sapo ndodhi,Tronditet Shqiptaria,u vra djali i…Një Porsche 911 Turbo S, veturë sportive u nda në dy pjesë duke u shndërruar në një grumbull hekurash dje gjatë një aksidenti, ku thuhet se është djali i një biznismeni te forte shqiptar A.A,Djaloshi humbi kontrollin me veturen luksoze ku ishte me shpejtesi rreth 210km/h,
Ja dhe video e tmershme e aksidentit, shtypni poshte videon e reklames dhe ju hapet video e plote e aksidentit, kujdes pamjet:

Te fundit