Letra prekëse e 15-vjeçares së përdhunuar: “Ju paralajmëroj për atë që më ndodhi mua”

Një adoleshente australiane, e cila vrau veten pasi u përdhunua nga 2 persona, ka shkruar në një letër ngjarjen e tmerrshme që i ndodhi.Cassidy Trevan nga Melbourne i Australisë ishte vetëm 15 vjeçe kur kreu vetëvrasje pas një bullizmi të tmerrshëm që bënin ndaj saj një grup vajzash pasi ajo kishte rënë pre e një përdhunimi nga 2 adoleshentë të tjerë që e ndoqën dhe e përdhunuan në shtëpinë e saj.Tashmë ka dalë në dritë letra, nga vetë nëna e saj, Linda, që e gjeti të shkruar në laptopin e saj personal. “Isha nxënëse në shkollë dhe më përdhunuan disa nxënës të tjerë. E di që kjo mund të duket si një përpjekje për të tërhequr vëmendjen tuaj, por ju betohem se nuk ka të bëjë fare me këtë.Një adoleshente australiane, e cila vrau veten pasi u përdhunua nga 2 persona, ka shkruar në një letër ngjarjen e tmerrshme që i ndodhi.
shtype ne hapsiren e meposhtme dhe prit 4 sekonda qe te hapet video…

Te fundit