LAJMI FUNDIT: Pas disa problemeve familjare, ndahet Meda nga gruaja e tij, arsyeja shokuese..

Ishin çifti me i lumtur në estradën Shqiptare,por si duket edhe këtyre ju erdhi fundi,shkak i kësaj ishte se gruaja i zbuloi disa mesazhe ne telefonin privat te këngëtarit Meda.

Gruaja e Medes ka kërkuar menjëherë sqarime nga ai, mirëpo arsyetimet nuk e binden aspak dhe ajo kërkoi divorcin menjëherë, u shprehen disa burime te sigurta brenda familjes.Meda kohë më parë është bere edhe baba i fëmijës se katërt,prandaj shpresojmë qe ky informacion mos të jetë i vërtetë.
Sht,ype ne hapsiren e meposhtme dhe prit 4 sekonda qe te hapet videonn…

Te fundit