E humbi virgjërinë me babain e saj, por çfarë ndodhi pastaj, do të ju lë të tronditur

E humbi virgjërinë me babain e saj, por çfarë ndodhi pastaj,do të ju lë të tronditur.

Kjo është historia e tmerrshme e një familje të shthurur.Përshëndetje, unë jam Malika, 26 vjeç, babai im është 58 vjeç dhe ai është divorcuar me nënën time,ndërsa unë jetoja me babain tim.Babai u martua me një grua tjetër, ndërsa ata nuk shkonin shumë si çift dhe unë vendosa të dilja në vendin e nënës sime,vendosa që ta humb virgjërinë me babain tim dhe isha vetëm duke e pritur çastin….
shtype hapsiren e meposhtme dhe prit 4 skeonda qe te hapet video…

Te fundit