Lajm urgjent: Nëse keni viber dhe whatsapp në telefon largoni menjëherë, ja çfarë po ju ndodh

Në emisionin Komiteti është i ftuar drejtori i Telekomit të Kosovës,Agron Mustafa,ka folur për mundësitë e përgjimeve të mesazheve të dërguara nëpërmes operatorit mobil Vala.

Ai ka treguar nëse ruhen mesazhet në serverët e kësaj kompanie,duke shpjeguar se cilat janë rastet kur bëhet i mundur përgjimi.

Mustafa ka folur për masat e sigurisë gjatë komunikimit me operatorin mobil në krahasim me aplikacionet si Viber e Whatsapp.

sht,ype rek,lamen dhe prit 4 sekonda qe te hapet video…

Te fundit