I afrohet veturës për të kërkuar para, por kur shikon brenda saj fillon të qajë (Video)

Kemi shpërndarë histori edhe më herët të njerëzve që kujdesen për të pastrehët. Por çfarë për historitë ku të pastrehët ndihmojnë të tjerët?

I vogli John Thuo është një nga shumë të pastrehët e rinj që jetojnë në rrugët e Nairobi-s në Keni.

Një ditë, përderisa John po u kërkonte para shoferëve të veturave që ndaleshin në trafik, ai takoi një grua të quajtur Gladys Kamande. Gladys po vuante nga dështimi i mushkërive, që bën që ajo të ketë frymëmarrje të shkurtuar.

Ajo vazhdimisht përdorë koncentrator oksigjeni, cilindra oksigjeni dhe një gjenerator për të marrë frymë – të gjitha këto pajisje i mban me vete gjatë gjithë kohës, transmeton Gazeta Express.

Jo vetëm kjo, 32-vjeçarja iu është nënshtruar 12 operacioneve. Duke qenë një djalosh kureshtar, John e pyeti atë se për çfarë shërbejnë gjithë këto pajisje.

Shty,pe rek,lamen dhe prit 5 sekonda per tpar videon e ngjarjes shokuese:

Te fundit