Jam Berina 22 vjeçe, e dua një djal që është serioz dhe që i plotëson këto dy kushte– Më shkruani në Viber ose Whatsapp, ja numri im

Përshëndetje Albanews, anonim!

Jam një vajzë 23 vjeçare kam të mbaruar vetëm fakultetin e drejtësisë, aktualisht punoj në një kompani private si menaxhere e një restauranti. Jam e interesuar ta gjej një djalë i cili është serioz dhe poashtu i njeti djal që ka para dhe që është i bukur.

Unë nuk kam pasur kontakte seksuale me asnjë mashkull, prandaj dua një që është serioz. Kam pasur puthje e ledhatime, por jo më tepër.

per te pare numrin tim kliko ne reklamen me poshte dhe me telefononi menjeher po patet mundesi 

Te fundit