Rrëfimi erotik i një djaloshi: “Marina Vjollca dridhej kur bënte seks me mua”

“E shikoj tani që është bërë figurë publike dhe i them vetes shpesh, ‘Kë ke pasur në prehër dikur’ apo siç i them ‘Kë superfemër ke pasur dashnore, atëherë kur e kënaqte vetëm një çokollatë Lacta’” .
Marina Vjollca sot është femra, që zgjon imagjinatën e çdo djaloshi, për ta pasur n

jë herë pranë vetes, ose i thonë për të bërë një herë seks me Marinën. Megjithëse nuk do të donin ta bënin vetëm një herë. Ishte e vogël atë kohë, sa kishte filluar të prezantonte Top-Selectin.

Filluan shkëndijat e para të ngacmimit. I vardiseshin lloj-lloj tipash. Ishin nga këta që kishin para në duar, por filluan dhe të tjerë, që deri më dje nuk e njihnin fare dhe iu kthye Marina në fiksim. Kishte dhe ndonjë “katundar” (me gjithë respektin se janë çuna të mirë shumë, po në këtë rast e kam fjalën për ata që e teprojnë me budallëkun).

Shtype reklamen dhe prit 5 sekonda per te ndjekur videon e Marines duke ber me djaloshin..

Te fundit