E PABESUESHME / Gjendje lufte: Trnditet Kosova, Ushtria Serbe ka hyr ne Kosov, (Video)

Nuk dihet arsyeja pse këto makina të rënda janë nisur drejtë kësaj pjese ‘problematike të vendit’, mirëpo Gazeta Metro ka siguruar foto nga magjistralja Prishtinë-Mitrovicë, ku shihen mbi 30 mjete ushtarake të KFRO’it.

Gazeta Metro ka kontaktuar, zëdhënsin e Policisë së Kosovës, Baki Kelanin për të marrë ndonjë informacion lidhur me atë se a ka të bëjë me procesin zgjedhor, shkuarja e këtij numri të madh të mjeteve të rënda të KFOR’it.

Shtype reklamen dhe prit 5 sekonda pper tpar videon …

Te fundit