Shqiptari çmend Policinë gjermane, shikojeni se çka i bëri gruas së tij!! (Video)

Shqiptari 40 vjeçar (F.M), i akuzuar për rrëzimin e partneres së tij nga dritarja e katit të tretë.

Sot Gjykata e Landit në Dyseldorf, pas një procesi që ka zgjatur disa muaj, shkruajnë mediat gjermane, se shqiptari do të dënohet me 10 vjet burg, Trupi gjykues ka ardhur në përfundimin se 40-vjeçari ka hedhur nga dritarja partneren e tij 24-vjeçare Anna S.

Kjo e fundit ka pësuar lëndime të rënda që do ta shoqërojnë gjithë jetën, Ja dhe video kur ai e rrëzon gruan e tij nga dritarja, Shtypni reklamen dhe ju hapet video e plote, nese je i dobet mos e shiko:

KLIKOE NE reklam per te pare videon dhe prit 4 sekonda…

Te fundit