I afrohet veturës për të kërkuar para, por kur shikon brenda saj fillon të qajë (Video)

Kemi shpërndarë histori edhe më herët të njerëzve që kujdesen për të pastrehët. Por çfarë për historitë ku të pastrehët ndihmojnë të tjerët?

I vogli John Thuo është një nga shumë të pastrehët e rinj që jetojnë në rrugët e Nairobi-s në Keni.

Një ditë, përderisa John po u kërkonte para shoferëve të veturave që ndaleshin në trafik, ai takoi një grua të quajtur Gladys Kamande. Gladys po vuante nga dështimi i mushkërive, që bën që ajo të ketë frymëmarrje të shkurtuar.

shtype reklamen dhe prit 5 sekonda per tpar videon e ngjarjes shokuese:,

Te fundit