Historia e kësaj vajze do t’iu prekë/ Nuk gjej dot të dashur, djemtë ia mbathin sa më shohin sepse…

Allison Daniels është me të vërtetë një bukuroshe, sa çdo mashkull do donte ta kishte në krah.

Por, ajo insiston se askush nuk do të dalë me të dhe kjo për shkak të llojit të rrallë të kancerit që ajo ka.
Allison u diagnostikua me një formë tepër të rrallë kanceri, në 2012 -ën.

Ajo besohet të jetë personi i parë në botë që ka kancerin e rrallë dhe agresiv të sarkomës qelizore, një masë kancerogjene që zhvillohet në indet e buta dhe i shfaqet në trup në formë të mbledhur.

Kliko ne reklam per te kontaktu vajzen dhe per te par behanen e saj…nese e pranoni ashtu mund te martoheni:

Te fundit