Shokuese: Nëna e bënë djalin për spital pasi mbrëmë ja ka hongër bakllavën (VIDEO)

Një ngjarje e tmerrshme ka ndodhur në një fshat në veri perëndim të Dukagjinit kur sot në mëngjes një nënë e lumtur që ka kryer të gjitha tortet dhe bakllavën qysh mbrëmë.

Por kur është zgjuar dhe ka shkuar në sallon për të parë mos helbete i ka prek najkush tortet dhe bakllavën e përgaditura me dashuri mbëmë, është shokuar kur ka parë se ato nuk kanë qenë qysh i ka lënë mbrëmë.

“Thash hajt ta qes ni kafe edhe e pi për qefi para se mu qu fmija kur qa me pa djali jem i kish pas shplu tortet edhe bakllaven prom kur kena ra me fjet. M’lshun kamt”, ka thënë ajo.

E pikërisht në ato momente edhe është zgjuar djali i saj dhe me qat nervozë nëna ka filluar ta rrah djalin.

kliko ne reklam per te pare videon…

Related posts

Leave a Comment