Shokon hoxha: Në xhehnet ju presin femra seksi dhe me gjinj të mëdhenj (Video)

Nuk e dijmë saktësisht si e ka emrin ky hoxhe dhe ku është thënë kjo në cilën xhami miërpo ky “ders” është kryevepër e hoxhallarëve.

“”Në xhenet ka shpendë dhe ti i sheh duke fluturuar,dhe nëse të shkon mendja që ta hash ai nderpret fluturimin dhe t’vjen i pjekur!!

Në xhenet bën gjithë ditën marrëdhenie intime dhe nuk ndjen lodhje,në xhenet ka edhe treg pra bëhet biznes””.

kliko ne reklam per te pare videon….

Related posts

Leave a Comment