Jam Linda 22 vjeçe, e dua një djal që i plotëson këto tri kushte – Më shkruani në Viber ose Whatsapp, ja numri im

Përshëndetje Gazeta NewBorn, anonim!

Jam një vajzë 23 vjeçare kam të mbaruar vetëm fakultetin e drejtësisë, aktualisht punoj në një kompani private si menaxhere e një restauranti. Jam e interesuar ta gjej një djalë i cili është serioz dhe poashtu i njeti djal që ka para dhe që është i bukur.

ë tjera gjëra nuk më interesojnë nga ai.Sot është bërë e vështirë ta gjesh dikë me këto tipare.

Unë nuk kam pasur kontakte seksuale me asnjë mashkull, prandaj dua një që është serioz. Kam pasur puthje e ledhatime, por jo më tepër.

per te pare numrin kliko ne reklam dhe shperndaje lajmin…

Related posts

Leave a Comment