E pabesushme: Gjyste Vulaj tregon me kë e tradhëtoi bashkëshortin ?!

Mbrëmjet ku këndon Gjystja janë ndër ato që mbahen mend dhe mbesin si kujtimet më të bukura.

Pavarësisht angazhimeve të shumta, ajo gjithmonë gjen kohë për familjen dhe kujdesin për veten, ndërkaq bashkëshortin e saj njëkohësisht e ka edhe shpkubn më të mirë.

Për jetën e saj private është shkruar edhe më herët, por Gjystja gjithmonë ka treguar shumë stabilitet edhe pse një këngëtare e zonja dhe me shumë angazhime.
I vetmi rast ku ajo “e tradhtoi” bashkëshortin, ishte festa e halloween vitin e kaluar, dhe hiç më pak as më shumë se me një kukull skeleton.
kliko ne reklame per ta pare foton e gjyste vulaj me dashnorin e saj:

Related posts