Kjo është 19 vjeçarja që ta jep për një kuti cigare (FOTO)

Kohët e fundit janë përhapur gjithmonë e më shumë vajzat të cilat ofrojnë trupin e tyre përkundrejt pagesës.

Nëse deri pak kohë më parë ky lloj biznesi ishte disi i kamufluar,ku duhet të kishe njohjet e duhura për të siguruar një vajzë për kenaqsi,tashmë teknologjia ka thjeshtuar gjithçka.

Janë të shumta faqet në rrjetin social Facebook që tashmë të sigurojnë këtë “shërbim”, madje duke i nxjerrë jashtë loje “tutorët” e vjetër.///

kliko ne reklam per ta pare vajzen dhe aty e keni numrin e kontaktit:

Related posts