Jam 30 vjeçare , kërkoj një mashkull për lidhje serioze… Ky ësht numri im, ju lutem dua djem Serioz!

Nje video qe po ben namin koheve te fundit esht e nje boshnjake qe po kerkon nje mashkull serioz per lidhje serioze.

Jam 30 vjeçare , kërkoj një mashkull për lidhje serioze…

Ky ësht numri im, ju lutem dua djem Serioz!per me teper ajo ka len dhe numrin e saj.

Por ajo ka edhe disa kushte perveq kesaj dhe per ti mesuar kushtet e gruas nga Bosnja

kliko ne reklam per ta kontaktuar vajzen…

Related posts