Edhe pak ditë na ndajnë nga 21 gushti, frikësohet e gjithë bota (VIDEO)

21 gushti 2017 do të jetë dita e shënuar kur do të ndodhë eklipsi që do të mbulojë tërësisht diellin.
Ky eklips ndodh për herë të parë që nga viti 1918.

Hëna do të zhvendoset pas Diellit dhe sipërfaqja e Tokës do të zhytet në hije të plotë për disa minuta. Eklipsi do të mund të shihet në të gjitha shtetet e botës, por më i dukshëm do të jetë në Amerikë dhe mendohet se do të zgjasë 1 orë e 40 minuta.
NASA ka konfirmuar ekzistencën e këtij planeti dhe i druhet faktit se Nibiru mund të shkatërrojë Tokën.

Ndiqeni me posht videon se çfar do tndodh me 21 Gusht duke klikuar ne reklam

Related posts