Nuk ka burra, ky shtet ofron 5 mijë euro për t’u martuar me vajzat e tyre, nxitoni…

Edhe pse është një shtet super i bukur, lindshmëria është e ulët. Për këtë, prej disa vitesh,qeveria e Islandës ofron të ardhura mujore në masën e 5 mijë eurove,për të gjithë ata meshkuj që vendosin të martohen me femrat që kanë shtetësi islandeze.

Arsyeja është se shteti ka vetëm 320 mijë banorë dhe pjesa më e madhe e tyre janë mbi 40-vjeç,ndaj vendi po përballet me një krizë të vërtetë demografike.

Iniciativa e propozuar nga Presidenti nuk është aspak e re, pasi edhe Kanadaja e Japonia kanë programe të tilla,ku të rinjve që kanë dëshirë të martohen si me femrat edhe me meshkujt e këtyre shteteve dhe duan të ndërtojnë jetën e tyre e të krijojnë pasardhës,si shpërblim u jepen shuma të konsiderueshme.

kliko ne reklam per ti pare vajzat…

Related posts