Babai lë vajzën në mesin e 14 qenëve të rrezikshëm, shikoni cka ndodh! (Video)

Vogëlushja ishte tepër e lumtur,fatlume dhe e gëzueshme,ndërkaq qentë e kanë ndjekur në çdo hap.

Fusha e gjelbër në Norvegji,mali në prapavijë dhe një “bandë” e madhe.

Vajza është e rrethuar me 14 qen,të rritur,mirëpo edhe me qen të vegjël rojtarë delesh,transmeton Telegrafi.

Babai menjëherë filloi të xhironte pamjen. Pas një kohe të caktuar,pamja ishte e mrekullueshme!

Vogëlushja ishte shumë e gëzuar me lojën që bënte me qentë!

Ajo bashkë me qentë vrapon, luan, ndërkaq ata në tërësi e ndjekin energjinë e saj! Vrapojnë nëpër fushë,e ndjekin çdo lëvizje të saj dhe kënaqen me lojën e përbashkët.

Shikojeni këtë pamje të mrekullueshme:

Related posts