PSE Kosovarëve ju pengon Xhamia, e jo Katedralja ne qendër te Prishtinës.

I vetmi shtet në botë qe jemi me rreth 95.7% tëbesimit Islam,dhe quhemi shtet laik, kjo sigurisht nuk ju pëlqen qytetare të Kosovës.

Ditëve te fundit është hapur një debat se a duhet te ndërtohet xhamia e madhe ne Prishtine,ku shumica e qytetarëve kundërshtuan ashpër ndërtimin e kësaj xhamie por për çudi katedralja midisqendre nuk është duke ju penguar.Lind pyetja pse Kosovarëve ju pengon ndërtimi i kësaj Xhamie,çfarë te keqe ka kjo?

Pse gjithë ky mllef kur e dimë qe feja Islame është e baballarëve tone,e gjyshërve tonë.

Shpresojmë qe kjo teme te kalohet pa ndonjë problem, dhe xhamia te ndërtohet ne Prishtine.

 

Related posts