Në Amerikë ndërron jetë 24 – vjecari Jusuf Ibrahimi (FOTO)

Në moshën 24 vjeçare ka ndërruar jetë Jusuf (Orhan) Ibrahimi, i cili ka lindur në Preshevë,por që nga fëmijëria me familje ishte shpërngulur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Jusufi ishte shembullor i gjeneratës në shkollim.

Ngushëllime familjes në Preshevë dhe Amerikë!/./

Related posts