Eskalon Shefqet Krasniqi thotë se falja e Bajramit para Skënderbeut nuk pranohet

Të gjithë ata besimtarë të cilët në Tiranë e kanë falur Bajramin në shesh bash përballë statujes së Gjergj Kastrioti Skënderbeu, do të duhet ta përsërisin faljen e tyre pasi ajo nuk i pranohet.

Sipas njohësit të thellë të religjionit,mulla hoxha doktor magjistër Shefqet Kransiqi,falja para Skënderbeut nuk pranohet, sepse ai nuk ka qenë mysliman, dhe kësisoj ai nuk e di lezetin e Allahut.

Për këtë arsye ai ka kërkuar që të përsëritet kjo e falme dhe të bëhet diku tjetër ose të hiqet statuja e Skënderbeut.

Sipas tij,Skënderbeu dhe kali nuk meritojnë të adhurohen dhe prania e tyre në ambient ku myslimani i drejtohet Allahut e dëmton këtë proces.Fjal te GRAVE

Related posts