Sha je be tu folën, o Shqiprim?!

Shqiprim Arifi po mburret me asfaltimin e rrugëve që po bë Republika e Sërbisë në Komunën e Preshevës.

Madje, ai në profilin e tij zyrtar në rrjetin social Facebook po poston foto dhe po shkruan se këto janë meritat e tij apo partis së tij, por qytetari duket se nuk po i ha më rrenat e tij.

Sha je be tu folën, o Shqiprim?!

Për më shumë shikoni foton më poshtë.

Related posts