“Shqipëria e Madhe” mbështetet nga bashkësia ndërkombëtare!

“Përvoja ka treguar se faktori shqiptar nuk luajnë vetëm. Kjo është arsyeja pse unë mendoj se kjo është një lojë për të cilën është rënë dakord, me Brukselin ose Uashingtonin. Kosova nuk është një entitet i njohur ndërkombëtarisht të merr vendime vet”, ka thënë Miroviq për Sputnik.

Miroviq kujton, se komuniteti ndërkombëtar ka shkelur në mënyrë të përsëritur rregullat e vendosura, të tilla si ajo e vitit 1991, kur Komisioni i Badinterit i njohin kufijtë e Republikës së ish-Jugosllavisë, dhe më vonë, ky rregull është shkelur.

“Rreziku i një efekt domino është atje, por, nuk ka pyetje pa përgjigje. Në çdo rast, do të ishte mirë që të mos hapet kutia e Pandorës”, thotë ai

Related posts